Cosul de cumparaturi
Despre Hotclick
Produse

Avantajul dumneavoastra

Avantajul dumneavoastra:


PRET:

Aflandu-ne pe pozitia celui mai bun ofertant pret - calitate  in ceea ce priveste echipamentele de print,  dorim sa le oferim clientilor nostri posibilitatea de a  achizitiona  produse in domeniul de periferice IT la preturi avantajoase, mentinand in acelasi timp calitatea.  Acest lucru este posibil cu ajutorul tonerelor OEM remanufacturate in cadrul Comunitatii Europene la standardele inalte ale acesteia si prin parteneriatul cu cei mai buni furnizori la nivel mondial din acest domeniu. 


ASPECTE LEGATE DE MEDIUL INCONJURATOR:

Conform ISO 14001- o companie ar trebui sa stabileasca o politica a mediului inconjurator care tine de productie, obiective de mediu si un program de mediu, precum si sa structureze un sistem de management corespunzator, ce va ajuta la atingerea obiectivelor. HOTCLICK vine în sprijinul acesteia. Datorita specializarii noastre in tonere OEM Remanufacurate ajutam ca impreuna sa atingem obiectivele legate de mediul inconjurator. Prin vanzarea de toner ecologic vom economisi 2  litri de petrol pentru procesarea unuia nou. Ca urmare dumneavoastra va bucurati de un cost redus la achizitia tonerului pentru imprimanta dvs., beneficiati de produsul OEM (original) Remanufacturat, nu va pierdeti garantia echipamentului, va bucurati de calitatea inalta a produselor si va implicati direct pentru un mediu incojurator mai curat. Este alegerea perfecta pentru compania dumneavoastra.

 

PRODUSE :

Produsele sunt certificate ISO 9001:2000 (Sistemul de Management al Calitatii) si ISO 14001:2004 (Sistem de Management de Mediu) si pun accentul pe eforturile noastre continue  de a obtine calitate si fiabilitate. Suntem convinsi de calitatea produselor si oferim o garantie de 2 ani de la data achizitionarii pentru toate cartusele de toner distribuite de noi. Utilizarea produselor reciclate (rebuilt) nu afecteaza garantia juridica a producatorului masinii originale. Va garantam ca utilizarea produselor noastre nu cauzeaza nici un fel de daune sau uzura prematura echipamentului. Sunt produse la baza 100% originale (OEM)  remanufacturate si sunt din toate punctele de vedere echivalente celor OEM noi. Acestea sunt reconditionate cu piese noi, in comunitatea Europeana sub standardele inalte ale comunitatii si sunt testate ca atare. Se schimba Tobe, Lame, PCR, Role Magnetice etc., toate componentele necesare pentru a printa aceiasi calitate precum produsul OEM nou.