Cosul de cumparaturi
Despre Hotclick
Produse

DESPRE HOTCLICK

 

Reciclare cartuse (tonere) la calitate exceptionala

Cartuse pentru imprimante intr-un concept cu totul nou: rebuild!

Hotclick este un Brand nou pe piata din Romania.  Are la baza o colaborare stransa si indelungata cu partenerii din toata Europa si are o filozofie verde care se orienteaza spre interesele clientului si in acelasi timp ale societatii si planetei noastre. Reciclarea cartuselor este un domeniu tot mai discutat si tot mai actual pentru cei care se gandesc la ziua de maine si la mediul inconjurator.  Hotclick  ofera calitatea OEM la preturi foarte bune si asta este garantat.

Costurile de imprimare sunt costuri fixe!

Tonere pentru imprimante - situatia actuala

Aceasta idee de afacere a luat nastere datorita problemelor cu care ne-am  confruntat  mereu. In primul rand tonerul de capacitate relativ mica si pretul ridicat al tonerului ce se gaseste in comert, in al doilea rand problema eliminarii nepoluante a tonerului. S-a constatat de asemenea si o lipsa a serviciilor de intretinere competente si avantajoase din punct de vedere al costurilor.

Provocarile cu care se confrunta industria imprimantelor constau in dificultatea combinarii celor trei aspecte importante: preturi avantajoase de achizitie in conditia mentinerii calitatii tonerului si a intretinerii. Toate aspectele mentionate mai sus trebuie luate in considerare in vederea unei reduceri de durata a costurilor.

Experienta a relevat faptul ca firmele s-au confruntat cu o astfel de provocare datorita gradului ridicat de complexitate si a evolutiei dinamice din industria imprimantelor. In plus, acest domeniu reprezinta pentru companii doar un aspect marginal al activitatii lor de zi cu zi.

Brandul Hotclick si-a propus sa ofere cea mai buna relatie pret - calitate in domeniul echipamentelor de print. Pentru clienti, acest lucru inseamna ca vom lua in considerare toate aspectele mentionate anterior, oferind astfel servicii de mai mare valoare in mod direct si continuu.

Calitatea noastra este unica si se poate compara din toate punctele de vedere cu produsul original nou. Certificatele de conformitate ISO 9001:2000 (Sistemul de Management al Calitatii) si ISO 14001:2004 (Sistemul de Management al Mediului) dovedesc eforturile noastre constante pentru calitate si fiabilitate.

Cu standardele ridicate ale partenerilor nostri, Hotclick depaseste cu mult cerintele DIN 33870 si DIN 33871 care se aplica direct in ciclul de productie al acestora. Produsul este singurul din lume certificat cu ASTM F 1856-98, singurul standard recunoscut la nivel mondial pentru emiterea eficienta de cartuse de toner, si asta deja din 2002.

Chiar si in domeniul sanatatii nu facem compromisuri, teste recunoscute AMES, teste de succes LGA si certificarea in conformitate cu reglementarile REACH, dovedesc ca produsele distribuite de noi nu sunt un pericol pentru sanatatea dumneavoastra. Acest lucru este foarte important mai ales pentru siguranta dumneavoastra si va garanteaza calitatea produselor noastre.  Aceste beneficii nu se intalnesc la produsele compatibile si importate din afara CE, ori alte tari care nu respecta reglementarile Comunitatii Europene si dreptul de patentare al producatorului original. Produsele distribuite cu brandul Hotclick sunt 100 % fabricate si remanufacturate in EU.

Pentru faptul ca suntem siguri de calitatea noastra oferim o garantie de 2 ani de zile din momentul achizitionarii tuturor cartuselor de Toner si Cerneala distribuite de noi.

Foarte important de stiut pentru cei care pun pret pe calitatea producatorului original (OEM), este ca produsele distribuite de noi ofera aceeasi calitate. Acestea fiind  100 % produse OEM, sunt reciclate la standardele acestora, cu calitatea prafului de toner al acestora si cu toate piesele importante schimbate. Din acest motiv utilizarea produselor hotclick nu afecteaza garantia juridica a producatorului echipamentului original. Va garantam ca utilizarea cartuselor hotclick nu  cauzeaza uzura prematura a echipamentului dumneavoastra.

Noi recomandam folosirea tonerelor remanufacturate la standardele mai sus mentionate si OEM pentru a obtine calitatea mult dorita de fiecare consumator.
Hotclick va protejeaza in primul rand sanatatea dumneavoastra si a celor din jur, iar apoi imprimanta sau copiatorul !!!