Cosul de cumparaturi
 
 
CAUTĂ CARTUȘE ȘI ACCESORII
CARTUȘE ȘI ACCESORII
IMPRIMANTE ȘI COPIATOARE

PROCES ECOLOGIC LA CARTUSE CU CERNEALA


8-1
1. Inspectia materiei prime

       Fiecare cartus trece printr-o inspectie vizuala si circuitele sunt testate cu un tester electric pentru a verifica daca acestea sunt de cea mai buna calitate.

8-2
2. Recicleaza

        Toate materialele utilizate in ambalare si componentele neconforme sunt reciclate.

8-3
3. Pregatirea & curatarea

       Tehnicieni foarte bine pregatiti curata si golesc fiecare cartus de cerneala ramasa. Ei folosesc sisteme proiectate special cu mare capacitate de curatare si pregatesc cartusele de umplere.

8-4
4. Umplere auto – digitala

       Folosind tehnici de umplere proprii si utilizand masini de umplere special create, fiecare cartus este umplut la specificatiile OEM cu cerneala special conceputa.

8-5
5. Etansarea

        Procesul de etansare asigura un cartus etans si o instalare ulterioara curata.

8-6
6. Post-Testare 100%

     Fiecare cartus este post-testat, folosind testele de imprimare standard din industrie, pentru a asigura o performanta remarcabila si de calitate. Ca un al doilea nivel de control al calitatii, doua verificari statistice sunt efectuate inainte de fiecare plecare a produsului din fabrica.

8-7
7. Ambalare

       Cartusele sunt curatate, lustruite, sigilate la cald, intr-un sac rezistent la vapori si apoi vin ambalate in cutie.

8-8
8. Controlul calitatii

       Fiecare pas in procesul nostru de productie este monitorizat de experti dedicati controlului calitatii. Fiecare pas in procesul de productie este supus inspectiei periodice la fata locului, pentru a garanta ca produsele Vreau-Toner vor raspunde asteptarilor consumatorului.

Comenzile pot fi făcute Non Stop. Asistența operatorilor nostri este asigurată de luni pana vineri între orele 8:00 - 17:00.
Vă mulțumim pentru ințelegere!