Cosul de cumparaturi
 
 
CAUTĂ CARTUȘE ȘI ACCESORII
CARTUȘE ȘI ACCESORII
IMPRIMANTE ȘI COPIATOARE

PROCES ECOLOGIC LA TONERELE LASER


10-1
1.Inspectia materiei prime

     Toate materialele primite: tobe, toner, lame, PCR, role magnetice, etc. sunt verificate comparativ cu standardele stricte inainte de a ajunge la etajul de productie.

10-2
2. Sortare & clasificare

     Toate cartusele goale sunt sortate si clasificate. Numai cartusele goale premium sunt folosite pentru a asigura o calitate optima.

10-3
3. Recicleaza

      Toate materialele de ambalare, dozatoarele uzate second-hand si componentele neconforme sunt dezasamblate si reciclate.

10-3
4. Dezasamblare & curatare

 Cartusele goale sunt atent dezasamblate si curatate folosind un know-how. Prin automatizare, cu precizie noi desfacem rezervorul tonerului folosind echipament adecvat iar apoi pentru faza de etansare folosim tot echipament special conceput.

10-3
5. Umplere auto - digitala

        Prin utilizarea echipamentelor automate de umplere, pe care noi le dezvoltam in-house, fiecare cartus este umplut exact pana la greutatea specificata . Rezervoarele tonerului sunt umplute cu praf de toner premium, care din punct de vedere tehnic este adaptat la OPC (tambur) pentru randamentul optim de performanta al imprimantei.

10-3
6. Etansarea

        Fiecare rezervor de toner este etansat cu un sigiliu stil OEM. Procesul nostru de etansare de calitate asigura un cartus etans care este usor de instalat de catre consumator.

10-3
7. Asamblare

      Fabrica noastra i-a instruit pe tehnicieni sa asambleze cartusele cu componente compatibile OEM (pana la 75% componente noi sunt folosite in fiecare cartus). Procesul de asamblare include instalarea unui tambur de pre-calificare, lamela, lama doctor, PCR si role magnetice.

10-3
8. Post-Testare 100%

      Fiecare cartus este post-testat folosind teste standard pentru industria de imprimare pentru a asigura performante deosebite si de calitate.

10-3
9. Ambalare

       Toate cartusele primesc o inspectie finala pentru a se asigura ca acestea sunt conforme cu standardele noastre de calitate stricte. Cartusele sunt curatate, lustruite, sigilate la cald, intr-un sac rezistent static si cutie. Un set complet de instructiuni si informatii de garantie este inclus.

10-3
10. Controlul calitatii

      Fiecare pas in procesul nostru de productie este monitorizat de experti dedicati controlului calitatii. Fiecare pas in procesul de productie este supus inspectiei periodice la fata locului, pentru a garanta ca produsele Vreau-Toner vor raspunde asteptarilor consumatorului.

Comenzile pot fi făcute Non Stop. Asistența operatorilor nostri este asigurată de luni pana vineri între orele 8:00 - 17:00.
Vă mulțumim pentru ințelegere!