Cosul de cumparaturi
Despre Hotclick
Produse

Service si garantie

Toate produsele comercializate de site-ul www.hotclick.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
In cazul echipamentelor vandute si livrate de hotclick.ro , certificatele de garantie si/sau calitate sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala.
In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul (imprimante, scannere, multifunctionale) reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Pentru faptul ca suntem siguri de calitatea produselor HOTCLICK oferim o garantie de 2 ani de zile din momentul achizitionarii tuturor cartuselor de Toner si Cerneala distribuite de noi.

Foarte important de stiut pentru cei care pun pret pe calitatea producatorului original (OEM), este ca produsele distribuite de noi ofera aceeasi calitate. Acestea fiind 100 % produse OEM, sunt reciclate la standardele acestora, cu calitatea Tonerului acestora si cu toate piesele importante schimbate si reinnoite. Din acest motiv, utilizarea produselor HOTCLICK nu afecteaza garantia juridica a producatorului echipamentului original. Va garantam ca utilizarea cartuselor HOTCLICK nu cauzeaza uzura prematura a unitatii dumneavoastra.


Ai probleme cu un toner, acceseaza - http://www.hotclick.ro/reclamatii si completeaza formularul
.