Cosul de cumparaturi
Despre Hotclick
Produse

Ce inseamna un produs OEM-Rebuilt

Cea mai inteligenta alegere pentru tine si compania ta!

Începe și tu să reciclezi și vei participa activ la un mediu mai sănătos!

Recycle

Protejarea și conservarea unui mediu sănătos sunt printre primele obiective ale companiei noastre. Acest lucru îl vrem implementat de furnizorii noștri în produsele și producția lor.

Ca urmare, furnizorul nostru principal s-a angajat voluntar, încă din 2005, să fie verificat conform standardelor internaționale ISO 14001 (Sistem de management al Mediului) în mod regulat.

Departamentul de Robotică și Automatizare asigură acuratețe, consistență și eficiență la cel mai înalt nivel. Investițiile constante în departamentul de Cercetare și Dezvoltare, Inginerie și Automatizare declasează toate companiile din industrie la un loc. Tehnica de reumplere auto digitală, tehnica de sudare ultrasonică a rezervorului tonerului, acuaratețea testării și procesele de precizie ridicată sunt doar câteva din avantajele furnizorilor noștri.

Alegând Schwarz-Toner, optați implicit pentru cea mai dezvoltată și cea mai avansată remanufacturare din industrie din punct de vedere tehnic:

 • Peste 90.000 m2 de spațiu alocat remanufacturării cartușelor laser monocrom în Mexic, Portugalia, Serbia ș Vietnam
 • Peste 30.000 m2 de spațiu alocat remanufacturării cartușelor laser color în Mexic, Portugalia și Serbia
 • Peste 20.000 m2 de spațiu alocat remanufacturării cartușelor cu cerneală în Michigan

Calitatea și experiența testării extensive facută înainte de lansarea produsului sunt cele care ne asigură un prim loc cu mult în fața competitorilor noștri:

 • 60-120 de teste de durabilitate ale designului final
 • 50-80 de teste de fiabilitate făcute în timpul fazei de producție
 • Validarea continuă (life testing) a produsului în condiții de mediu extreme
 • 100% post-testare
 • Testare de compatibilitate încrucișată pentru a asigura funcționarea perfectă a cartuselor în orice combinație cartușe OEM și remanufacturate în aceeași imprimantă
 • Peste 30 de ani de experiență dedicată echipamentelor Copy-Print
 • Indicatoare de presiune special concepute pentru testarea sigiliilor
 • Fiecare lot de cartușe trebuie să treacă testul în camera de umiditate și a factorilor de mediu
 • Utilizarea sistemului Hi-Tech-Codesystem, folosit și de armată, pentru cipul care controlează luxul de informație către imprimantă

 Per total, industria de consumabile de imprimante produce anual milioane de tone de deșeuri și consumă cantități masive de țiței. Anual se remanufacturează aproximativ 30 % din toate cartușele de imprimantă.

Fiecare dintre aceste cartușe remanufacturate împiedică utilizarea, în medie, a 1,5 kg de plastic și salvează echivalentul a 2 litri de petrol.

Din păcate, mulți cred că problemele legate de poluare la nivel mondial sunt mult prea mari încât să poată fi abordate de către fiecare dintre noi. Noi spunem însă că schimbarea începe cu noi înșine. Fiecare este direct responsabil pentru mediul lui înconjurător și poate fi un exemplu pentru cei din jurul său. 

Noi suntem convinși că aducem contribuția noastră și ne asumăm responsabilitatea pentru viitor.